072 540 24 88
Verzekeringen / Rechtshulp

Rechtshulp

Informatie

Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Het kan daarbij gaan over de aankoop van een huis, het claimen van smartengeld na een aanrijding, onenigheid met uw werkgever of bijvoorbeeld ruzie met de buren. Ook al probeert u dergelijke conflicten te vermijden, soms wordt u gewoon gedwongen rechtskundige expertise in te schakelen. Deze kosten kunnen razendsnel oplopen. Sneller dan u denkt.

We praten dan al heel snel over vele duizenden euro's. Om dan toch uw recht te kunnen halen en de hiermee samenhangende kosten te dekken, biedt de Rechtsbijstandverzekering uitkomst. Ook hierbij kunt u kiezen voor meer of minder uitgebreide dekkingen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Voor meer informatie rond deze produkten kunt u contact opnemen met onze adviseur op 072-5402488 of via info@NHVverzekeringen.nl. 

Meer informatie

Daarnaast kunnen wij u in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin bieden: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit gaten tussen de verzekeringen zitten. En of u nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen bepaalt u zelf wat u wel en niet verzekert. Bovendien kunt u binnen dit pakket een aantrekkelijke pakket- en looptijdkorting opbouwen.

Downloads
Schadeaangifte_t_Huis_Pakket.pdf36863kb Polisvoorwaarden_t_Huis_Pakket.pdf3008605kb
Intermediairswijziging180816kb Opzegformulier.pdf193129kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding