072 540 24 88
Verzekeringen / Drijvende Woning verzekering

Drijvende Woning verzekering

Informatie

Bent u in het trotse bezit van een drijvende woning? Dan wilt u deze uiteraard goed verzekerd hebben. Er zit naast veel emotionele waarde ook een grote financiële waarde in.

Wij hebben daarom in samenwerking met diverse verzekeraars een scherp geprijsde verzekering ontwikkeld, de DWV 2012. Polisopmaak en schadebehandeling vinden in eigen huis plaats dus geen eindeloze wachttijden. En als de schade zo groot is dat het verstandiger is een vervangende ark aan te schaffen in plaats van herstel, dan vergoedt deze polis de kosten van de vervangende ark  

Uiteraard kennen wij ook een nog veel uitgebreidere dekking, namelijk de WBA 1303 all risks dekking . Deze vergoedt schade tot maximaal de verzekerde som in plaats van de vervangingswaarde. Uniek in Nederland. 

De uiteindelijke premie is afhankelijk van de gekozen verzekering, de waarde van de ark en inboedel en van een eventueel gekozen vrijwillig eigen risico. Het zijn echter altijd de scherpste premies. 

U vindt hieronder de polisvoorwaarden van alle dekkingen die binnen onze volmacht gevoerd worden. U kunt zelf beslissen welke dekking u wenst. Wilt u een op maat gesneden offerte, klik dan hier voor het offerte formulier.

 

Meer informatie

NHV Verzekeringen kent ook een gezinspakket, waarin alle verzekeringen van het gezin kunnen worden ondergebracht, zoals de auto, de motor of de aansprakelijkheidsverzekering. Voordeel hiervan is dat u een aantrekkelijke pakketkorting kunt opbouwen. Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor. 

Downloads
aanvraagformulier drijvende woningverzekering.pdf307334kb WBU 1303.pdf204398kb
aanvraagformulier woonark.pdf307166kb WBA 1303.pdf208343kb
aanvraagformulier woonboot.pdf308253kb Schadeformulier digitaal invullen.pdf436691kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding