072 540 24 88
Verzekeringen / Uitvaart

Uitvaart

Informatie

Een uitvaart is niet iets om elke dag aan te denken. Maar toch wilt u wel de zekerheid dat uw afscheid goed geregeld is zonder dat uw nabestaanden daarmee worden belast. Zodat er, naast alle verdriet, geen onduidelijkheid is over uw persoonlijke wensen tijdens het afscheid. Of zorgen om de kosten. Er is immers niets persoonlijker dan uw eigen uitvaart.

U bent u en u wilt het allemaal op uw manier. Terecht! Vandaar dat eerst uw wensen in kaart gebracht worden. En vergeet u daarbij geen enkele wens uit te spreken. Pas dan wordt dit geheel vertaald in een verzekering, speciaal voor u. Want eigenlijk kan alles. Van standaard tot zeer uitgebreid. En altijd tegen een zo scherp mogelijke premie.

Dit produkt valt in de categorie "complexe produkten" waarvoor een provisieverbod geldt. Over de gevolgen hiervan kan de adviseur u volledig inlichten. 

Interesse? Bel dan met 072-2405488 of mail naar info@NHVverzekeringen.nl

Meer informatie

Indien u meerdere verzekeringen in een pakket onderbrengt, dan kan er een pakketkorting worden verleend. Informeer naar de mogelijkheden. 

Downloads
Intermediairswijziging180816kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding