072 540 24 88
Verzekeringen / Inboedel

Inboedel

Informatie

Uw inboedel groeit met de jaren. Een kostbaar bezit; vaak kostbaarder dan u in eerste instantie denkt. Op onze Inboedelverzekering zijn naast uw volledige huisraad zelfs uw computerapparatuur, sieraden en contant geld meeverzekerd. Kortom, uw gehele inboedel is met onze Inboedelverzekering perfect verzekerd.

Uw adviseur kan samen met u in goed overleg bepalen voor welk bedrag uw inboedel verzekerd moet worden. Daarnaast kunt u waardegarantie verwerken in uw polis. Dit voorkomt dat u bij schade onaangenaam wordt verrast als er sprake blijkt te zijn van onderverzekering. 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met onze adviseur kunt u contact opnemen met NHV verzekeringen op telefoon 072-5402488 of u kunt mailen naar info@NHVverzekeringen.nl. 

Meer informatie

Daarnaast kunnen wij u in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin bieden: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit gaten tussen de verzekeringen zitten. Dit noemen wij het Woonhuis Totaal Pakket. En of u nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen bepaalt u zelf wat u wel en niet verzekert. Bovendien kunt u binnen dit pakket een aantrekkelijke pakket- en looptijdkorting opbouwen.

Downloads
aanvraagformulier huispakket ugt.pdf337129kb Intermediairswijziging180816kb
Opzegformulier.pdf193129kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Voor uw inboedelverzekering