072 540 24 88
Verzekeringen / Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Informatie

Een bal door de ruit, een glas rode wijn over het tapijt van de buren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt voor ieder gezinslid. Soms kunnen de kosten echter enorm oplopen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van lichamelijk letsel.

Met uw keuze voor de Aansprakelijkheidsverzekering via NHV verzekeringen is uw hele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd wanneer men aansprakelijk gesteld wordt voor schade toegebracht aan derden. Dit geldt zowel voor schade aan personen als aan zaken.

Voor het aanvragen van deze verzekering klik hier voor het opvragen van het aanvraagformulier. 

Meer informatie

Daarnaast kunnen wij u in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin bieden: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit een overlap is tussen verzekeringen waardoor u dubbel betaalt. En of u nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen binnen uw pakket bepaalt u zelf wat u wel en niet verzekert. Bovendien kunt u binnen dit pakket een aantrekkelijke pakket- en looptijdkorting opbouwen.

Downloads
aanvraagformulier aansprakelijkheid.doc40960kb Folder AVP.pdf511596kb
Opzegformulier.pdf193129kb Intermediairswijziging180816kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding