072 540 24 88
Verzekeringen / Watervillaverzekering

Watervillaverzekering

Informatie

Een watervilla verzekeren is een specialisme. Het is immers geen woning op de wal. NHV Verzekeringen heeft daarom in overleg met verzekeraars nieuwe voorwaarden ontwikkeld die gebaseerd zijn op de specifieke risico`s van een watervilla.

Bij ons kunt u een keuze maken uit verschillende dekkingsvormen. De premie voor een watervilla verzekering is afhankelijk van de herbouwwaarde van de ark, de nieuwwaarde van de inboedel en een eventueel vrijwillig eigen risico. Bij de WBA 1303 all risks voorwaarden kunt u zelfs verzekerd worden voor herstel tot maximaal de verzekerde som (herbouwwaarde) in plaats van maximaal de kosten voor een vervangende watervilla. Een uniek produkt in Nederland! En dat voor een uiterst scherpe premie!

Wilt u meer informatie, bel of mail voor een afspraak met onze adviseur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 072-5402488. U kunt ook het contactformulier invullen of direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk kontakt met u op. 

Meer informatie

Daarnaast kunnen wij u in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin bieden: watervilla, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit een overlap is tussen verzekeringen waardoor u dubbel betaalt. En of u nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen binnen uw pakket bepaalt u zelf wat u wel en niet verzekert. Bovendien kunt u binnen dit pakket een aantrekkelijke pakket- en looptijdkorting opbouwen.

Downloads
WBA 1303.pdf208343kb aanvraagformulier drijvende woningverzekering.pdf307334kb
WBU 1303.pdf204398kb aanvraagformulier woonark.pdf307166kb
aanvraagformulier woonboot.pdf308253kb Intermediairswijziging180816kb
Opzegformulier.pdf193129kb Schadeformulier digitaal invullen.pdf436691kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding